0

Din kurv er tom

Selskaber

Hold dit næste selskab med udsigt til vandet!

Eksklusive lokaler med udsigt til havnefronten i Tuborg Havn!


Små og store selskaber – på Eattoday Tapas Bar er vi eksperter i selskaber. Uanset om det er firmafesten, fødselsdagen, bryllup eller reception, står vi klar til at forkæle dig og dine gæster med fremragende mad og drikke.

Eattoday Tapas Bar er det perfekte sted for jer der gerne vil have udendørsservering, en top-moderne newyorker restaurant, udsigt til vandet – og vigtigst af alt, den skønneste middag og en uforglemmelig fest.

Ikke alle fester er ens. Derfor har vi sammensat forskellige festpakker, der passer til jeres arrangement. Med en festpakke får du det hele samlet, både mad, drikkevarer og lokale. Vi sørger for at alt er klar ved jeres ankomst, hvor der vil være dækket op med hvide duge, servietter, lys og blomster, medmindre andet er aftalt. Under festen skal I blot læne jer tilbage og nyde den festlige aften i selskab med jeres gæster.

8 timers arrangement

- Champagne
- 3 retters menu
- Vine ad libitum under middag
- Kaffe og The
- Cognac, likør og Bailey
- 4 genstande i baren
- Natmad
- Opdækning, lys, blomster og betjening
Kr. 850,-

9 timers arrangement

- Champagne
- 3 retters menu
- Vine ad libitum
- Kaffe og The
- Cognac, likør og Bailey
- FRI BAR efter middagen: Øl, vand, vin og spiritus
- Natmad
- Opdækning, lys, blomster & betjening
Kr. 995,-

10 timers arrangement - ALT INKLUSIV
- Champagne
- 4 retters menu
- Flyvende canapeer
- Vine ad libitum
- Kaffe og The
- Cognac, likør og Bailey
- FRI BAR efter middagen: Øl, vand, vin & spiritus
- Cocktails hele natten
- Natmad
- Opdækning, lys, blomster & betjening
Kr. 1.295,-

 

Menu forslag

Forretter:

  • Tun tataki med ponzu sauce, rogn, tørret tang og blomster
  • Oksecappacio med trøffel mayo, mahon og brød crumble
  • Røget laks med agurk, grøn olie, peberrods sne, peberrods mayo og tallerkensmækker
  • Håndpillede rejer med koriander mayo, grillet citron og friske urter

Hovedretter:

  • Kalvemørbrad med sauterede svampe, grillet springløg og cherrytomater, ovnbagte kartofler vendt i aske og trøffelsauce 
  • Grillet rosa stegt okse med brunet løg kompot, romesco sauce, pommes fondant og rødvins glace
  • Skindstegt unghane med saute på grønne asparges og chorizo, bagt spidskål og hønsesky  

Desserter:

  • Lemon curd med creme af bagt chokolade-praline, ristede hasselnødder, saltet citron og rød skovsyre
  • Gateaux Marcel med bær kompot og blød vanilie is
  • Cheesecake med lime, kanelkiks og bær kompot
  • Crema catalana med sprødt sukker

 

Selskabslokaler til enhvér lejlighed.
Kontakt os på INFO@EATTODAY.DK for at høre nærmere – og har i specielle ønsker, kan vi sikkert også matche dette.