0

Din kurv er tom

Eattoday Foodtruck

Eattoday Tapasbar - NU med Foodtruck…

Eattoday Tapasbar - NU med Foodtruck…

Destinationen hedder Tisvilde – og vi er vilde med det!

Den 9. – 31. juli parkerer vi vores foodtruck midt i byen – på Tisvilde´s nye foodcourt ”Månedanserens Baghave” som for første gang i år, danner rammen om både musik i lejet, samt det populære sommerferie sted, som år efter år trækker flere og flere mennesker.

Vi har ud fra vores restauranter i Hellerup, Østerbro og Tuborg Havn sammensat det perfekte streetfood koncept som nu drager ud på landets festivaller, events og sommerlandet i Tisvilde.

Eattoday FOODTRUCK byder på verdens bedste meatball sandwich, moderne spansk tapas og små lækre pinchos som altid står klar ombord. Glæd dig til at smage på vores tapas med alt fra Grillede gambas med citron & aioli, Kødboller i tomatsauce og revet manchego, Kroketter med saltet torsk & aioli, Tortilla med chorizo og estragonmayo, Iberico skinke, Tun Tataki med ponzu sauce & tang og meget mere.

Og sidder du hjemme i sommerhuset med venner og familie, kan du naturligvis også bestille vores store “Tisvilde Box” som takeaway. Bestil på vores onlineshop www.eattoday.dk

Vi lover sol, lækker tapas, masser af kærlighed og byens flotteste foodtruck.
Så kig forbi til en fantastisk sommer i Tisvilde.

PS. Der er DJ´s, live musik og spændende artister gennem hele sommeren.

 

ÅBNINGSTIDER:
9 Juli - 31 juli 2018
Vi holder åbent fra 12.00 - 23.00 alle dage.
(Uge 29 åbent fra 11.00 - 02.00 alle dage)

ADRESSE:
EATTODAY FOODTRUCK
“Månedanserens Baghave” (på hjørnet)
Strandbakkevej 2
3220 Tisvildeleje